Dyrk din egen økologiske mat
Norsk senter for økologisk landbruk har utarbeidet en kursserie om dyrking av økologisk mat i småhager. Videoer av foredragene ligger fritt tilgjengelig på YouTube.
Med elleve ulike tema følger kurset dyrkingsarbeidet gjennom hele sesongen. Det starter med planleggingsarbeidet og oppal av småplanter om våren og avsluttes med innhøsting, lagring og annet viktig arbeid om høsten. Andre tema i kurset er jord og jordhelse, gjødsling, plantevern og biologisk mangfold. I tillegg blir det orientert om bakgrunn og mål for økologisk landbruk og hvordan økologiske produkter merkes.
Foredragsholderne på kurset er ansatt i NORSØK og har lang erfaring fra forskning, praksis og formidling av økologisk dyrking.
NORSØK 2022. Dyrk din egen økologiske mat fra A til Å. Filmer av 11 foredrag. YouTube
Se også:
Feil eller mangler i artikkelen? Kontakt oss på agropub@norsok.no