Emneord: Økologiske grønnsakerPublikasjon|Landbruk|MiljøØkologisk mat fra produsent til forbrukerOrdningen Grønn Parallell kobler produsenter med butikker og storkjøkken. Felles bestillingssystem og felles transport gir muligheter for mer lokal og direkte omsetning.Fagartikkel|LandbrukMidt mellom mold og markedStor spredning i arbeidsoppgaver har preget arbeidet i Foregangsfylke-prosjektet for økologiske grønnsaker og potet. I grøntsektoren er veien kort fra produksjon til salg. I dette intervjuet forteller prosjektleder Kari Mette ...Publikasjon|HagebrukØkologisk hagebrukBoka "Økologisk hagebruk" inneholder praktiske løsninger på problemer og forklarer den teoretiske bakgrunnen for økologisk dyrking i hagen.Publikasjon|Landbruk|HagebrukPlantevern i økologisk grønnsaksdyrkingDyrking av økologiske frilandsgrønnsaker krever et aktivt plantevern, bygd på forebyggende tiltak. Vekstskifte, god agronomi og godt reinhold er viktig – og rett tiltak til rett tid er helt nødvendig. ...Publikasjon|MiljøKortreist økologisk er bestDenne danske rapporten har sett på miljøpåvirkninger av importert økologisk frukt, grønt og ost. Importerte produkter med lang reisevei, er ikke bra for miljøet, er en av ...Se alle emneord