Emneord: KjøkkenhageFagartikkel|HagebrukDyrk dine egne proteiner!Ved å dyrke belgvekster i hagen, kan du styrke matberedskapen din. Bønner og erter gir deg næringsrike proteiner samtidig som de forbedrer jordkvaliteten.Publikasjon|Landbruk|HagebrukDyrking av flerårige grønnsakerFlerårige grønnsaker er klimasmarte, næringstette og kan høstes tidlig og flere ganger per sesong. Men det tar lengre tid å etablere disse kulturene. I en svensk rapport kan dyrkere få ...Fagartikkel|Hagebruk|SkolehageHøstarbeid i kjøkkenhagen - og kanskje en tyvstart på neste års våronn? Så lenge frosten og vinteren ikke kommer oss i forkjøpet, er det mye som kan gjøres i hagen. Jordorganismene setter pris ...Nyhet|Landbruk|Mat|HagebrukFlerårig kål i kjøkkenhagenKål er en av de eldste dyrkede grønnsakene våre. Mange foredlede former av hagekål er krevende å dyrke fordi de trenger mye gjødsling og er utsatt for mange ...Fagartikkel|Landbruk|Mat|HagebrukSpiselige planter midt i byenNyttehager, balkongbønder, pallekarmdyrking, grønne tak, geriljadyrking…..- interessen for å dyrke spiselige planter midt i byen er blitt en global folkebevegelse. Denne nye miljøbevegelsen finner vi i store byer ...Publikasjon|HagebrukØkologisk hagebrukBoka "Økologisk hagebruk" inneholder praktiske løsninger på problemer og forklarer den teoretiske bakgrunnen for økologisk dyrking i hagen.Publikasjon|Hagebruk|SkolehageKjøkkenhageKirsty McKinnon har skrevet ei praktbok om kjøkkenhage for norsk klima. Forfatteren mener en kjøkkenhage kan ha stor verdi for den enkelte, men også for den totale matproduksjonen.Se alle emneord