Nyhetsarkiv
Nyhetsbrev
Legg meg til
NORSØK
6630 Tingvoll
Telefon: +47 930 09 884
e-post: agropub@norsok.no Redaktør: Anita Land
Fagredaktør: Grete Lene Serikstad

økofunn

Ingunn Sylte og Heidi Post, Oskar Sylte brusfabrikk satser på økologisk brus

Økologisk på Moldegård

Takket være vertskapet på Moldegård kunne økoprodusenter og leverandører vise seg fram i herskapelige omgivelser.

Møre og Romsdal ligger kanskje litt etter når det gjelder satsing på økologisk, men det vil gode krefter gjøre noe med. Ved hjelp av Fylkesmannens landbruksavdeling, Norsk senter for økologisk landbruk og Moldegård fikk leverandørene et stevnemøte med potensielle kunder. Blant annet satser Oskar Syltebrus på økobrus, Drågen Smokehouse med økologisk røykelaks, Tine og Bama. Lokale osteprodusenter og kjøtt som Derinngarden og Tindemat var også representert.

Møtet på Moldegård var starten på Økouka i Møre og Romsdal. Økouka i Møre og Romsdal samarbeider med Bjørnsonfestivalen. Neste post på programmet er Familiedag på Moldegård på lørdag.

Last ned hele programmet HER

Fra venstre: Anne Katrine Jensen, Tine, Turid Smoor, Restauranten Søstrene Fryd, Ingunn Sylte og Heidi Post, Oskar Sylte, Othild Tjugen, Derinngarden, Petter Velle, Tindemat, Magnus Johnson, Bonde Vikebukt, Petter Aune, Drågen Smokehouse, Harald Takseth, Bama og Roy Velog fra Nortura.

 

{F6AA7E35DF5C}

{F6AA7E35DF5C}