Nyhetsarkiv
Nyhetsbrev
Legg meg til
NORSØK
6630 Tingvoll
Telefon: +47 930 09 884
e-post: agropub@norsok.no Redaktør: Anita Land
Fagredaktør: Grete Lene Serikstad

økofunn

-ØKOUKA

Selv om det ”tjuvstartes” med familiedag på Kongsgården søndag, er det mandag 22. september som er den formelle åpningen av ØKOUKA 2014. Da braker det løs med gratis økologisk frokost til alle i Mathallen. Frokosten starter 08.00 og alle er velkommen!

Det bys på frokost med de ypperste økologiske råvarer. Vi serverer kaffe fra Solberg Hansen, frisk müsli fra Saltå Kvarn og nybakte bakevarer fra Oslos økologiske bakerier.

Daglig leder i Biologisk-dynamisk forening, Idun Leinaas, økoansvarlig i Norges Bondelag Trine Hasvang Vaag og matskribent og eier på Taco Rebuplica Henrik J. Henriksen innleder en mangfoldig uke med en liten prat rundt det grunnleggende spørsmålet: Hvorfor er økologisk mat og landbruk viktig?

ØKOUKA - En feiring

ØKOUKA er en feiring av norsk økologisk mat som formidler både råvarer, kunnskap og inspiras­jon. Uka vil vise fram mangfoldet av landbruks- og matproduksjon i Norge og knytte det til folks hverdag. Det blir en hyllest av matkultur og matglede formidlet gjennom inspirerende debatter, kurs og seminarer, smaksopplevelser i ulike former, gårdsmarkeder, fester, konserter og mye mer.

Samarbeid i sentrum

ØKOUKA er et samarbeid mellom Biologisk-dynamisk Forening, Bondens Marked, Bygdø Kongs­gård, Debio, Food Studio, Geitemyra matkultursenter for barn, MAJOBO, Norges Bondelag, Norsk Bonde- og Småbrukarlag, Oikos – Økologisk Norge og ØQ – Økologiske foregangsfylker

For mer informasjon og for å se hele programmet, besøk http://www.okouka.no/